2008-03-18
 18:34:37

Fel, fel, fel!

Det såg ljust ut ett tag o jag trodde att den var väck, men ack så fel jag hade. Det kom ännu mer av den där snön. Det gillas inte.
Det har jobbats i dag, skönt att det bara var 7-14. Två timmar till o jag hade varit helt slut. Tur att personalen är så uppåt o sams med varandra när man jobbar. Herregud. Ingen bra lagsammansättning i dag inte! Fick dock snålskjuts av mor hem, bjöd på det sista av kladdkakan, mums! O sen lite skitsnack, det gillar vi :). O det har inhandlats påskgodis i dag, tråkigt nog minskar innehållet i skålen väldigt fort. Konstigt det där :).
Fredrik kommer förövrigt o rymma hemifrån i påsk, det är inte poulärt inte. Nej, nej. Men har inte så mycket o säga till om så det får bli som det blir. Som tur är kommer Sara o Tua hemåt i påsk. Underbart härligt. Fint med fint umgänge. Det är det bästa!
I kväll blir det lite filmtittande här hemma hos oss, paret Börjesson/Stenberg kikar över o gör oss sällskap. Fint! Hoppas Fredrik kommer i håg det onyttiga på vägen hem, annars blir det jobbigt. Hoho.

Nej, nu är det dusch o mat som står på schemat. So long, so far!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: