2008-04-26
 16:29:09

Beroende..?

Just i detta nu bloggar jag från Selma Spa i Sunne. Avkopplande som aldrig förr. O det måste det ju bloggas om :). Det har bubblats, druckits vin o käkat frukt. Riktigt lyx! Snart drar jag o min kära mor upp till rummet med lite nötter o piffa inför kvällen o dricka lite gott vin. I like it :).

2008-04-25
 17:36:57

Red or dead.

Det har varit dåligt med uppdatering på senaste, detta pga all härlig sol som har strålat. Underbart!
I går var jag o mamma o käkade lunch i parken innan jobbet, riktigt härligt i vårsolen. O det var härligt på jobbet också, satt ute på balkongen ett bra tag med ett par boenden på eftermiddagen, så fint så!
Denna dag har spenderats i en solstol på en gräsmatta i Forssjö med en mamma bredvid mig. O jag lyckades nästan matcha färgen på huset (rött är det). En rätt fin bedrift. Men det bränner lite lätt på bröstet nu. Aja, det var skönt när man väl satt där ;).
Helgen ska dock inte bli lika solig, men det gör inte så mycket. Drar i morgon bitti i väg med mor upp på Spa i Sunne. Ska bli riktigt skönt att få koppla av o bli lite ompysslad. Lovely!
2008-04-23
 11:08:35

Nöjd.

Det är sol, sol, sol o jag är ledig! Grymt kombination!
Tänkte att jag skulle åka ut till mor o far o låna lite gräsmatta för att få så mycket sol som möjligt :). O kanske läsa ut Johnny Cash självbiografi, den har legat ett tag i byrålådan nu o behöver luftas lite så att kära Tua kan få tillbaka den. Det känns snällt :).
Nehe, tillaga lite god macka o ha med sig ut. Parmaskinka o Mozarella lutar det åt, läskigt god kombination. Mums!
2008-04-21
 14:47:03

Härligt!

Helgen är över. I en rolig sådan har det varit!
I lördags var det möhippa för blivande fru Björson, en mycket trevlig o rolig tillställning :). Har dock en rejäl träningsvärk sen thaiboxningen. Det märks hur otränad man är. Hoho.
Gårdagen spenderades mestadels i soffhörnet med det goaste. O lite moffande av en hel del onyttigheter. Så gott så!
I morse blev det väckning av samordningen (som vanligt). Halvstressa till jobbet, dock bar fram till tolv, så jag har allt njutit lite av det härliga vädret :). Det är så underbart när solen väl är framme!

Nu ska jag pussas lite. Tjing
2008-04-18
 18:18:21

Gammal..?

Jag misstänker att man börjar bli gammal o vis när man ser fram emot att få se Så ska det låta en fredagkväll..? Men det är ju ett bra roande program.

Ja, vad säger man... man blir som man ungås (med syfte på tanterna o gubbarna på jobbet, inte herrn i huset :)).
2008-04-18
 17:26:56

Vackert.

Sitter här o lyssnar på Jason Mraz - Live at the Eagles Ballroom o blir sentimental. Tokigt. Men ack så bra det är. I detta nu är det Absolutley Zero som rullar. En mycket fin bit.

I övrigt så är jag nästintill färdigpackad inför morgondagen. Det är bra. För imorgon finns det ingen tid. Upp tidigt o åka i väg. Men kul ska det bli :)
2008-04-18
 14:14:47

Underbara vår!

Nyss hemkommen från en lång lunchfika i solen med Anna o Sebbe. Grymt skönt att sitta o gassa lite i bara t-shirt. Så fint så!
Fick mig en trevlig överraskning när jag kom hem också, fick tillbaka pengar från en inbetalning jag betalat för mycket på. Det är ju fint i sig, men sen visade det sig att jag fått lite aktieutdelning från Ericsson o SEB, det gillar vi! Nu är jag inte näst intill pank längre. Känner mig nöjd med det mesta i detta nu. Fint fint :).

I morgon är det bus o trevligheter som står på planeringen, ska bli riktigt roligt! :)

Bäst o ta sig en kopp kaffe (o den goda cheesecaken sen i går) o sätta sig på balkongen o njuta lite innan solen försvinner!
2008-04-17
 23:47:41

Fin torsdagskväll.

Kalas blev det till slut. Efter många om o men var karln på hemmaplan en halvtimme före utsatt tid. Puh! Hade blivit jobbigt annars.Strax innan nio släntrade en hel skock med bra folk in genom dörren o sjöng för full hals. Riktigt trevligt o jag tror allt att han blev förvånad. Nice :). De rosa foppatofflorna var förövrigt den present han blev mest glad över, eller kanske inte. Ett halvt öppnat paket inslängt i ett hörn säger det mesta. Han var tydligen inte karl nog ;).
Människorna har precis lämnat stället o min städning försvann, men ack så trevligt det har varit. O min cheesecake var uppskattad, det gilar vi. Inte så konstigt kanske, för den är grymt god. O det blev en liten bit kvar. Fin fika imorgon, med andra ord!

Känner mig riktigt seg o trött, gäspningarna kommer allt tätare. Bäst att krypa till kojs!

G´natt på er.
2008-04-17
 15:24:17

Kalas.

Blir det inte alls i år. Eller blir det..?

Jag har varit duktig i dag (en ledig dag dessutom). Jag har städat o fejat här hemma, vardagsrummet ska få sig en liten raid också. Sen så är det rent i hemmet. Skönt! Men i all min iver glömde jag bort o äta lunch. Tokigt, så nu är jag lite hungrig o inte alls på humör. Mys!

Det släntrar snart in en mamma på kaffetår. Måste nog slänga i mig lite mat innan det, kan ju försöka vara trevlig i alla fall :)
2008-04-16
 11:25:08

Alicia & Johnny.

Keys o Cash, det är en fin kombination i Winampen. Grymt!

Gjorde förövrigt en spännande(?) upptäckt bland min tröjor i min byrålåda. Det är dåligt med färg, dock lite gult i högra hörnet (se bild nedan). Snacka om att vara insnöad på gråskala. Är jag verkligen så tråkig..?
Ja, tydligen ;).

2008-04-16
 09:17:55

No. 5

Japp, är inne på femte jobbardagen i dag, känner mig lite mör i kroppen, men jag överlever. Håller i detta nu på o tvättar lite smått, hinner iaf med lite innan det är dags för jobbning vid ett. Bra det.
I övrigt så rullar det mesta på, det är dags för lite födelsedag här hemma i morgon, min käraste blir 23 för femte gången. Tänkte att jag skulle ta ett varv o städa lite, man vet ju aldrig om det kommer fint folk ;).


See you when I see you!
2008-04-14
 14:24:47

Aj.

Ännu en jobbar helg är över, skönt skönt! Man känner sig alltid lika nöjd efter att ha tagit sig igenom den. Bra det.
Denna dag började fint, 06.55 ringde samordningen o frågade om jag kunde jobba. Trots att jag sa nej till den turen redan förra veckan, i bland blir man glad. Kunde inte somna om så gick upp o käkade lite frukost o försökte bli av med ryggontet. Men icke, det är kvar trots allt vridande o vändande o pillerätande. Illa.
Ska i väg o jobba 17-20.30 sen, känns som en lagom tur en dag som denna. Tills dess blir det nog lite kaffe, en dusch o 2 alvedon. Det är grejer det!

See you when I see you!
2008-04-11
 16:21:20

Dålig karaktär..?

Ja, det lider jag lite av tror jag. Det är så att jag prenumerar på en årsbok, vilket jag ansett varit lite pengaslösande. I dag kom en av försäljarna (söt pojke med blåare ögon än mig) hit till vårat smått röriga o stökiga hem och tyckte att jag skulle teckna för ett par år till. O nej kunde jag ju inte säga. Attans! Men det kan ju vara trevlig läsning. Typ. Ser dock fram emot medecinlexikonet, kan bli rätt intressant att kanske införskaffa. Hmm.
2008-04-11
 14:39:34

No superman.

Nej, men tamejtusan nära inpå ;). Känner att jag hunnit med massor trots lite sovmorgon. Bra planering tror jag de kallar det. Fint. Tvätt, fika o klippning har dagen bestått av. Mycket bra saker. Snart tar jag tag i städningen också, så då blir det rent o fint. Känns skönt o vara pigg, måste vara solen som kikar fram litegrann i dag. Jag tycker det är alldeles för underbart! Ser fram emot sommaren med en massa sol o bad. Härligt!


Fredagens soundtrack:

Lazlo Bane - Superman
2008-04-10
 16:03:04

Rörigt.

Ja, lite smått rörig dag på jobbet. O jobba över blev det också, men då blir det lite extra klirr i kassan, fint det. Var o lunchade med mor på Kaffehuset, Raggmunk m. fläsk. Mumsfillibubblan! Sen en repa på stan, det gick fort. På väg till bilen smet jag in på en fika med bra (o gravida) folk. Trevligt, trevligt!
Kvällens planer är påbörjade, får se hur de slutar. Yepp, yepp!
2008-04-09
 18:17:29

Attans!

Gjorde nyss en fasansfull upptäckt! I kväll utgår Grey´s Anatomy p.g.a SM-final spel i hockey. My gosh! O Fredrik ska i väg o kika fotboll, så jag blir tvungen att somna på soffan alldeles allena. Läskiga tanke ;). Nej, men lite uppryckning får det lov att bli! Tror det blir det till att laga lite gott, kika på någon halvbra/helt okej film o sen lite sömn på det. Lockar faktiskt. Fint, då bestämmer vi det!
2008-04-09
 11:39:17

Busväder.

Jag som trodde att våren var på väg, men icke. I går kväll började det snöa. Mysigt att gå hem då. Men men, hem kom jag, såg ut som en blöt katt dock. Så soppan smakade mycket fint i går kväll, kan jag lova :).
Dagens planering är att göra så lite som möjligt tror jag, lite småplock här o där, laga lite mat o mest bara vara. Så skönt så en blaskig o tråkig dag som denna.

Kaffe..?
2008-04-08
 11:41:21

Pannkakssmet.

Den står till sig lite nu, sen blir det pannkakskalas. Dock ensam, men lika gott för det.
Jag lyxade till mitt kaffe lite här på förmiddagen, var riktigt ambitiös. Herregud, blir man så när man går upp tidigt utan anledning..? Då kanske jag ska fortsätta på den linjen. Den som lever får se om det  lyckas.
Jag skulle behöva åka på konsert, jag känner att det vore lite nyttigt för själen. Men det blir nog till att vänta till den 12 juli. Långt, långt kvar, men den som väntar på något gott...

Nu ska det gräddas pannkaka!


     
2008-04-08
 09:29:49

I behov av drömtydning..?

Sovmorgon i dag, jo tjena. 07.13 var jag pigg som en lärka. O då hade jag ändå hunnit med högstadiereunion i aulan, julfirande, OS-invigning o Björn Gustafsson på Furuliden. Jag borde ha varit rätt trött efter det flängandet ;). Men icke, så jag har varit lite effektiv så här på morgonkvisten. Vikt tvätt, ätit god frukost o snart ska diskmaskinen få sig en omgång också. Något positivt i alla fall!
I går kväll njöt jag på väg hem från jobbet, det var fortfarande någorlunda ljust ute! Alldeles underbart härligt. Tog t.o.m. en liten extra promenix. Duktig!
På planeringen i dag? Mja, blir nog lite pannkakor till lunch, har alldeles för mycket mjölk o ägg hemma som måste göras slut på. Perfekt tillfälle för lite pannkaka o glass. Mums! Lite städning skulle även behövas. Det ska vi försöka lyckas med, men först lite kaffe!

So long, so far!
2008-04-07
 14:14:22

Helgen är över.

O ledigheten lika så. Blev väckt av den trevliga pers. samordningen i morse. Lite smått trött o nyvaken tackade jag ja till jobb i kväll o i morgon. Fint. Men mycket mer jobb vill jag inte ha denna veckan, har en helg på L att se fram emot. Behöver vara något så när utvilad. Blir nog bra det där.
Hade en mycket trevligt lördag, lunch o kaffe i solskenet hos mor o far, middag hos Erik med gammalt fint folk o sen en sväng på fest med godingarna. O den goaste Sara var hemma o roade sig med mig. Det tyckte jag mycket om. Det blev en sväng på Statt, med mycket trevligt o känt folk. Finfint! Sen till hemmets lugna vrå. Bra, bra!
Gårdagen var mysig o moffig. Den bästa söndagen på mycket länge. Underbart!
Nu är det kaffe, en cigg o kent i högtalarna som gäller innan det är dags för jobb. Njutning!
2008-04-04
 21:01:42

Slutet.

Äntligen är mitt åtta dagars pass till ända! Känns så grymt skönt o fort har det gått. Det är väl tur det :). Denna kväll jobbade vi på som tusan, pga brist på resurs. Men det gick finfint, hann med allt vi skulle i god tid. Bra, bra!
Nu ska Malin vara ledig hela helgen, med lite lunch hos mor o far o middag hos Erik o sedan lite vin med Sara. Fin fin lördag!
Ska slänga i mig lite mat o sedan somna på soffan, lovely ;).

G´natt!
2008-04-03
 11:23:22

Eftermiddagslunch.

I bland kan man börja undra över vissa tandläkares kompetens o bedömningsförmåga. Folktandvården har ju numera tandvårdsförsäkring och senast (för drygt ett år sedan) låg jag i zon 4 o helt plötsligt var jag nere på zon 2. Hur gick det till? Hmm. Men men, nu har jag tecknat den i alla fall, tur att det inte blev gjort sist.
Sitter just nu med lite förmiddagsfika, kaffe o glass med fruktsallad. Mums :). Blir ju inte lunch förrän runt halv fyra, i väg o jobba vid halv två o då känns det lite halvt illa att äta nu. Men men, det brukar funka bra. I eftermiddag blir ´det en sväng på L o sen vid fyra upp på K. Blir fint det!

Har förövrigt varit grymt duktig o sorterat alla räkningar, lönespecar o viktiga papper i dag. Känner mig riktigt nöjd med mig själv. Det är ju för härligt ;).


See you when I see you.
2008-04-03
 08:27:34

Torsdagsmorgon utan sömn.

Här sitter jag uppe en tidig morgon med sovmorgon för att pallra mig iväg till tandläkaren. Nu ska det grävas o kontrolleras. Mysigt! Tur att det vankas sovmorgon i morgon också, annars hade det blivit bittert. Jo, tack.
Sitter o lyssnar på lite musik som gör att vårkänslorna sprakar, det är ju för härligt. Ser ut att bli en hyffsat fin dag i dag. Bra, bra!

I går var förövrigt en fin dag på jobbet, bättre start går inte o få. Pers.samordnaren kikade upp vid kvart i sju o gav mig ett brev. Spännanade. Där fick jag erbjudande om sommarvik. v. 26-33 o det på K. Jag är grymt nöjd o glad. Kan knappt bli bättre :)

O jag har förövrigt hittat den bästa "promenad-låten", kent - Berlin,  det är inte mycket som kickar beatet i den inte, sen att det råkar vara en låt av kent är ju en helt annan femma ;).


Dags för lite tandborstning, kanske..?
2008-04-01
 15:04:27

Vår..?

En helg med jobbande är över, var lagom seg i går, det är inte att rekommendera att jobba en hel dag efter en helg. Men skönt att jag jobbade med en Anna, då går dagarna undan :).
Ska i väg o jobba här vid fyra, o då på K. Finfint!
Helgen i övrigt var rätt lugn, fredagskvällen spendreades hemma hos Sebbe, med mycket folk o ett par glas vin samt en Malin på dåligt humör. Ja, jag var nog inte upplagd för det. Soffan hade nog varit bättre för mig ;). Lördagskvällen bestod av slötittande på tv o sen sänggång tidigt, det skulle ju trots allt förloras en timme på natten. Men pigg som en lärka kom jag upp på söndagen. Helt otroligt! Under dagens gång så sjönk dock energin en del. Men men.
Hela denna vecka består av jobb, dock inte så många monsterdagar, skönt det!
Nehepp, dags o göra sig redo för lite arbetande o sen hemgång utan mörker, Underbart!

So long, so far!