2008-03-25
 11:08:29

Spöke..?

Påsken är över för i år. Skönt det.
Påskaftonen spenderades ute hos mor far med lite lunch, långpromenad, kaffe o middag. Mycket gott som slank ner i magen den dagen :). Sen in till staden för lite utgång med Frida, finfint! O eftersom huvudet var med oss den kvällen så tog vi stämpel på statt innan vi gick till fest nr. 2. Så in kom vi, men ack så dåligt med kända ansikten, illa! Så vi gick till maistro o käkade, träffade en söt Sara o sen traskade vi hemåt i snålblåsten. Kallt som attan, jag skulle ha lyssnat på mamma ;).
Påskdagen var ett slöseri med dag egentligen, jag o kärleken gick upp ur säng på riktigt vid fyra, dock bara för förflyttning till soffan o ett gäng filmer. Ja, vi kände oss mycket sociala den dagen. Oj, oj, oj!
Gårdagen var dock lite mer åt det sociala hållet, en fika nere på Sultans med lite känt o fint folk. Bra, bra! Sen lite tvättning på det o jag stack i väg o jobbade 3,5 timme och får betalt för drygt 6 timmar. Det är det fina med storhelgerna ;).
Denna dag har inte inbringat särskilt mycket nytta, kikat på lite repris av "Våra bästa år". Seriöst beroendeframkallande. Men ack så bra ;). Ska ta reda på lite tvätt, laga lite mat o sen åka o jobba vid två. Så det finns o göra!

För att knyta an till rubriken så måste jag berätta om något lite smått läskigt som inträffade på gammelhuset i går. Brandlarmet gick vid eftermiddagsfikat (runt 15.00), varav man trodde att det var våfflorna som en avdelning gjort. Men icke då, det kom från en boendes rum. I hennes slask så låg en använd tändsticka och uppe vid brandvarnaren var det brännmärken. Det hör till saken att hon sitter i rullstol o inte kan stå, och att hon liksom de flesta andra boenden var ute på fikat. Har de mystiska människorna från källaren återvänt..? Vi går iallafall runt o är rädda på jobbet numera. Scary stuff!

So long, so far!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: