2008-03-28
 17:38:08

Fredag.

Japps, nu är vardagarna över för denna vecka. Fint. Jobbat på K i dag, en dag fylld av glömd mjölkning av kor, komplimanger och kramkalas. Shit, vad jag trivs däruppe! Borta bra men hemma bäst, det där är hemma för mig. Underbart! Hoppas sommaren blir som jag (och dom) vill, då blir den kalas!
I kväll är det tänkt att det ska drickas ett glas vin, eller tre hemma hos herr Öberg, o sen lite Guitar Hero på det. Kan bli fint det :). Med lite vin är det mesta fint ;).
Sitter här o lyssnar på Lasse o får en känsla av sommaren, det är för härligt! Längtar verkligen. Jojo.


See you, when I see you.
2008-03-27
 21:04:19

Träningsvärk..?

Jag har ont i min högerarm, dock p.g.a. hårfärgning. Men ändock :). Ja, håret behövde lite uppfräschning ansåg jag o klockan åtta på kvällen är en utmärkt tid för detta ;). Aja, det blir iaf fint, fräscht o utan den förbaskat fula utväxten. Härligt, härligt!

Dags för urskölj o sen krypa ner till kärleken i sängen o somna till något fint tvprogram. Lovely!

God natt!
2008-03-27
 16:57:32

Sol o shopping!

I dag är det vårväder ute, solen har lyst o värmt hela dagen, underbart! Man blir så härligt pigg av det. Härligt!
Tog en tripp till Norrköping med mamma i dag o shoppade loss lite, eller ganska mycket :). Hittade en vårjacka, lite tröjor o på den farliga butiken Skopunkten åkte det ner tre par skor i kassen. Farligt, men alldeles underbart :). Så nu är det tid för vår, på riktigt. Ja, tack!
I morgon är det dags att gå på monsterveckan, men det ska bli härligt o få vara uppe på K. Där känner jag mig som hemma! 6.45 - 16 i morgon o sen sovmorgon till tolv på lördag, känns mycket bra att slippa en delad tur denna helg. Fin fint!

Plocka upp alla nyinköp nu, o glädjas lite :)
2008-03-26
 22:52:15

Mys.

Har haft mig en riktig myskväll här hemma, började med ett härligt bad o en kopp te. Härligt, Sen lite Grey´s Anatomy på det. Me like a lot!
Snart börjar det lukta sängdags också, känner mig lite småseg o trött. Kan även bero på förkylningen som jag känner är i antågande. Illa! Hoppas det är en snabbt övergående sådan.
I morgon är det tänkt att jag o min kära mor ska i väg o shoppa lite, en vårjacka behövs. Hoppas på att våren kan komma om jag hittar en. Vore fint det!

Dags för sömn, g´natt på er!
2008-03-26
 14:55:32

Lördag mitt i veckan.

Ja, i dag  har jag min lördag. Eller nåt sånt. Är ledig i dag o i morgon sen är det jobb åtta dagar i sträck, men det är på K, helt underbart! Gillar verkligen o jobba där uppe, så skönt folk man jobbar med o härliga boenden. Fin fint! Blir även lite gästspel nere på L nästa vecka också, variation är bra!
Det var tänkt att jag skulle ha sovmorgon i dag, men då tyckte de på sjukhuset att jag skulle komma 8.00 istället för 11.30. Så det var bara att pallra sig dit. O sen "shoppade" jag loss på Apoteket, kul. 500 svenska kronor. Man märker att man är vuxen när man får betala fullt pris på vissa läkemedel. Shit. Tur att det är lön i morgon :).
Sitter här o lyssnar lite på Amy Winehouse, rätt härligt gung måste jag medge. Hoppas jag får upp lite mer gung för att ta mig upp härifrån o städa lite. Den som lever får se!
2008-03-25
 11:08:29

Spöke..?

Påsken är över för i år. Skönt det.
Påskaftonen spenderades ute hos mor far med lite lunch, långpromenad, kaffe o middag. Mycket gott som slank ner i magen den dagen :). Sen in till staden för lite utgång med Frida, finfint! O eftersom huvudet var med oss den kvällen så tog vi stämpel på statt innan vi gick till fest nr. 2. Så in kom vi, men ack så dåligt med kända ansikten, illa! Så vi gick till maistro o käkade, träffade en söt Sara o sen traskade vi hemåt i snålblåsten. Kallt som attan, jag skulle ha lyssnat på mamma ;).
Påskdagen var ett slöseri med dag egentligen, jag o kärleken gick upp ur säng på riktigt vid fyra, dock bara för förflyttning till soffan o ett gäng filmer. Ja, vi kände oss mycket sociala den dagen. Oj, oj, oj!
Gårdagen var dock lite mer åt det sociala hållet, en fika nere på Sultans med lite känt o fint folk. Bra, bra! Sen lite tvättning på det o jag stack i väg o jobbade 3,5 timme och får betalt för drygt 6 timmar. Det är det fina med storhelgerna ;).
Denna dag har inte inbringat särskilt mycket nytta, kikat på lite repris av "Våra bästa år". Seriöst beroendeframkallande. Men ack så bra ;). Ska ta reda på lite tvätt, laga lite mat o sen åka o jobba vid två. Så det finns o göra!

För att knyta an till rubriken så måste jag berätta om något lite smått läskigt som inträffade på gammelhuset i går. Brandlarmet gick vid eftermiddagsfikat (runt 15.00), varav man trodde att det var våfflorna som en avdelning gjort. Men icke då, det kom från en boendes rum. I hennes slask så låg en använd tändsticka och uppe vid brandvarnaren var det brännmärken. Det hör till saken att hon sitter i rullstol o inte kan stå, och att hon liksom de flesta andra boenden var ute på fikat. Har de mystiska människorna från källaren återvänt..? Vi går iallafall runt o är rädda på jobbet numera. Scary stuff!

So long, so far!
2008-03-22
 09:16:36

God morgon, god morgon!

Vaknade innan klockan ringde i dag, det borde väl betyda att man fått tillräckligt med sömn..? Känner mig utvilad i alla fall. Kom i säng redan vid 23 o somnade inte sent därefter. Skönt, skönt!

Påskimiddag i dag som sagt, åker nog dock ut redan på eftermiddagen så jag kan få lite fika också :). Har inte varit ute i Forssjöskogen på jag vet inte hur länge, ska bli härligt!

Ska slänga i mig lite frukost o sen vattna lite blommor, solen lyser så fint på dom att de ser ut att behöva lite vätska. Jo, tack.


So long, so far!

2008-03-21
 21:23:31

Lyxvariant,

Yes yes,sen gårdagens festligheter står datorn i vardagsrummet inkopplad till tvn, en 42 tums skärm är inte helt fel ;). Finfint!
Som sagt så var det festligheter i går, o en tripp till Safiren för att trängas med folk o svänga våra lurviga. Mycket trevligt. Kom dock inte i säng förrän bortåt fyra så denna dagen har varit seg. Tur att jag inte började jobba förrän fyra i kväll :).
Jag har en karl på vift, dock inte i Halmstad utan på en båt i Östersjön. Runt lunch i dag blev det bestämt, de är för söta de där pojkarna :). Skönt med en lugn hemmakväll, känner mig inte speciellt social. Soffan o jag matchar fint i kväll.
I morgon är det påskmat ute hos mor o far som är planerat. Dock blir det bara vi tre, men ack så trevligt vi kommer att ha :). Lovely!

Nehe, leta upp en halvtaskig film att somna till kanske..?

See you, when I see you!
2008-03-18
 18:34:37

Fel, fel, fel!

Det såg ljust ut ett tag o jag trodde att den var väck, men ack så fel jag hade. Det kom ännu mer av den där snön. Det gillas inte.
Det har jobbats i dag, skönt att det bara var 7-14. Två timmar till o jag hade varit helt slut. Tur att personalen är så uppåt o sams med varandra när man jobbar. Herregud. Ingen bra lagsammansättning i dag inte! Fick dock snålskjuts av mor hem, bjöd på det sista av kladdkakan, mums! O sen lite skitsnack, det gillar vi :). O det har inhandlats påskgodis i dag, tråkigt nog minskar innehållet i skålen väldigt fort. Konstigt det där :).
Fredrik kommer förövrigt o rymma hemifrån i påsk, det är inte poulärt inte. Nej, nej. Men har inte så mycket o säga till om så det får bli som det blir. Som tur är kommer Sara o Tua hemåt i påsk. Underbart härligt. Fint med fint umgänge. Det är det bästa!
I kväll blir det lite filmtittande här hemma hos oss, paret Börjesson/Stenberg kikar över o gör oss sällskap. Fint! Hoppas Fredrik kommer i håg det onyttiga på vägen hem, annars blir det jobbigt. Hoho.

Nej, nu är det dusch o mat som står på schemat. So long, so far!
2008-03-17
 19:53:11

Snöoväder.

Det råder ett nedrans snöoväder ute. Usch, usch, trodde att våren var på väg. Lite bittert måste jag säga.
Jobbat i dag det mesta flöt på fint, men jobbar man med lugnet själv så brukar det gå bra :). Fick även ett glädjebesked, jag får en period till på mina hela 22% på L, sen kommer sommaren. Men känns bra o ha lite tider inplanerade i alla fall. Finfint!
Jag o min kära mor har börjat planera hennes 50-års kalas lite smått, det kan nog bli riktigt trevligt det där, yes yes.
Nehe, dags o hänga tvätt, det är ju trots allt måndag!

Morsning!
2008-03-16
 21:39:07

Snipp, snapp, snut så var helgen slut.

Japp, den är i det närmaste till ändo.
Det har varit en trevlig sådan, med både lugn o ro o lite festlighet. Perfect combination!
Har haft en Bella här i dag på lite sling o klipp, det blev så vackert så :). O hon hade med sig en tipptopp kladdkaka, det finns till o med lite kvar på den. Tror allt att det blir en skiva här snart! Var jättetrevligt o träffa henne, var riktigt länge sen!
Har även hunnit med ett varv med dammsugaren i dag, känner mig riktigt nöjd med den insatsen. Tänk vad dammigt det blir under en soffa, my gosh! Men nu är det dammfritt o rent. Lovely!
Morgondagen bjuder på lite jobb 6.45-16 på L, hoppas på en behagligare dag än senast, det var lite kalabalik o stress då. Men vi tar nya, friska tag i morgon. Yes, yes!

Lite kladdkaka, Criminal minds o sedan sängen. Fint!


G´natt allesammans!
2008-03-16
 13:47:09

Sunday, bloody sunday.

Helgens sista dag är här. En riktig slappardag ser det ut o bli. Dock kommer det en Bella o ska färga o klippa sig om en timme drygt, o hon skulle ta med sig kladdkaka också. Hon är för go, o baka kan hon :).
Gårdagskvällen spenderades hos herr Olsson med diverse vänner o bekanta, trevligt trevligt. Det första min kära sambo gjorde när han kom var att köra igång Guitar Hero, någon som blev förvånad? Nej. He´s an addict! Det blev sedan en tripp till hotellet, har inte varit där sen i höstas någon gång, men allt var som vanligt. Rätt trist, men träffade lite trevligt folk. Drog mig hemåt i taxin vid kvart över ett, då var jag trött o seg. Jag är inte van o vara uppe så länge längre ;).
Kom förövrigt en bra bit med städningen i går, köket o sovrummet är klart. Ska ta tag i vardagsrummet här nu. "Lekrummet" får han som jobbar ta någon gång, det är ju trots allt hans rum. Men det lär väl sluta med att jag röjer det i alla fall :).

Det blev mycket nerprintat i dag. Kul för er :).

So long, so far!
2008-03-15
 08:51:42

Uppe med tuppen.

Nästintill, Fredrik drog i väg strax innan åtta o jag kunde inte somna om. Men men, fick ju sova lite längre i alla fall :).
Gårdagen spenderades först på kaffehuset med fint folk o god (o mycket) mat, sen hem till soffan o lite degning. Ack så fint! Var tänkt att det kanske skulle ha blitt en öl/cider med Sara, men jag låg o halvsov redan vid tio, så det kändes inte så aktuellt.
På dagens schema står det städning. Vi får se hur långt jag kommer, börjar i ena hörnet o jobbar mig ut :).


Dags för frukost!

2008-03-14
 17:48:23

En fredagskväll i ensamhetens tecken.

I dag har det jobbats för fullt, 6.45 - 16.15, längre än så blir det inte. Var på "hemmaplan", så härligt så o vara tillbaka däruppe lite igen. Ser verkligen fram emot sommaren, om det nu blir som jag vill o tänkt. Annars blir det bittert!
Kvällen blir nog lugn på hemmaplan, Fredrik jobbar som brukligt. Men jag är van, ensamhet is my thing! Yes, yes.
O just i detta nu fick jag ett trevligt svar på sms, ett stycke Sara dyker ner i helgen. Lovely! Det tycker vi mycket om :).
Vad blir maten i kväll?
Jadu, det undrar jag också. Får ta en sväng i frysen o leta upp något fint, det finns ju trots allt lite o välja på. Bra det.



Dagens "bli på strålande humör" låt:


Runrig- Clash of the ash
2008-03-11
 21:34:27

Tisdag.

Fika, jobb, o tvätt har stått på dagens schema. Och det har gått bra med allt. Eller tvätten ska jag snart ner o hämta upp, hoppas på att det mesta är torrt. Att hänga upp underkläder är nog Sveriges tråkigaste syssla. Tacka vet jag torktumlare!
Hoppas även på att karln ska slinka in också, vore fint med en puss, eller tre :).
I morgon är det jobb 7-14 som gäller, sen kanske lite städning..? Den som lever får se!

G´natt!
2008-03-10
 21:40:50

Ryktet går.

Yes, yes. Det är det härliga med småstäder. Eller nåt sånt.
Nyss hemkommen från storstan, det var en trevlig inspelning. Dock blev det träsmak i baken efter en kvart, men det är sånt man får ta för lite nöje. Hetsfärd upp blev det också. Tänk vad människor kan bli stressade. Uj, uj, men vi hann...tre minuter hit eller dit spelar ju ingen roll ;). Sen att det var lite försenat var ju fint så vi hann andas lite också. Nice :).
Tvättning o jobb står på planeringen för morgondagen, börjar dock inte förrän vid fyra. Lovely!


Dags för lite nudelsoppa o sen sängen. Natti, natt!
2008-03-10
 10:57:05

Måndag.

Han hittade hem till slut. Och han insåg att det var dumt o inte höra av sig. Men som han sa, det var lite annat att tänka på. Minst sagt.
Fick med mig lite grejer hem från V-ås i går, bl.a. en taklampa till sovrummet. Det är alltför många gånger man trycker på knappen utan att det blir ljust, men nu blir det ändring på det :).
I dag ska jag med Karolina, Micke o Lina upp till Stockholm o på inspelning av Svensson, Svensson. Kan bli kul, o gratis biljetter tackar man ju aldrig nej till!

So long, so far!
2008-03-09
 10:37:35

Var är han?

Ja, det kan man fråga sig. Det var den första tanken i morse. O jag har inte fått svaret på den än. Det känns fint. Själv skulle jag nog i alla fall slänga i väg ett mess, om jag nu skulle sova nån annanstas, men icke. Tack, för den!
Snart åker jag o gör av med lite pengar, det ska bli trevligt.


So long, so far
2008-03-08
 23:05:38

Humor i natten.

"Du är hej o skepp ohoj, du är sodastreamad oboy"




"Han är den enda jag känner som vunnit en fruktkorg på rysk roulett!"




"Dom som är intresserade av idrott får vara med i laget o dom som inte är intresserade, får väl göra nåt annat då...vad nu tjocka barn gillar"




"OM jag kommer in..?
Jag kommer knappt ut!"




"Om man spärrar upp sina ögon
o tittar bak med huvet ut
då ser man gaalen ut
det har egentligen inte hit o höra
det är bara något man kan göra"




"Du är doften av viol
du är restskatten från fjol"




"Vad får jag jag allt ifrån..?
Glöggen!"




"Stagedive!"




Behöver jag nämna något namn på upphovsmakaren till dessa klockrena citat...?
2008-03-08
 21:13:11

Saturday, saturday, saturday, saturday!

Ledig lördag på hemmaplan var riktigt längesedan, men ack så skönt!
Lite pizza, ost o kex o vin o min kväll är gjord. Mums, mums! Sittero kikar lite på andra chansen, halvtaskigt utbud o med en avsknad av Björn Gustafsson, men bra slötittande :).
Min sängkamrat är ute i Österåker-skogen o lirar poker med pojkar, körde ut dem förut, lagom rolig o kurvig väg o som sagt mitt ute i "middle of nowhere".
I morgon är det Västerås o IKEA med mor, far o bror som gäller. Karlarna ska sen på bandy men då tågar jag o mamma hemåt. Bandy har aldrig varit våran starka sida. Men IKEA är aldrig fel, lite servetter, ljus o toaborstar går alltid åt ;).

Återvända till tv-tittande. So long, so far!
2008-03-07
 17:22:28

Underbara karl!

http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc

"Pratar du med mig, eller pratar du med en elefant..?"


http://www.youtube.com/watch?v=4ZDCJ4d8nMk

"Vad får jag allt i från...glöggen!"


=)




2008-03-07
 14:28:31

Vårsol!

Det är ju alltför underbart med den härliga solen som infinner sig vareviga dag, hoppas att helgen fortsätter på detta vis. Vore kanon, när jag för en gångs skull ska vara ledig.
Jobbade en sväng på förmiddagen, sen en lunchfika med folk. Trevligt, trevligt! Nu har jag lite städpaus, får sådan härlig energi av solen att jag känner för o städa, tufft :)
I kväll blir det Fifa o Guitar Hero hemma hos Johan o Nova, då ska jag visa mina skills på guran ;). Haha!

Back to business!
2008-03-06
 15:41:22

Sol!

Ja, i dag är det fint väder, är riktigt härligt. Satt ute en stund på balkongen på förmiddagen o njöt!
Har även lyckats plocka undan lite i lägenheten, blir en rajd till här snart. Snacka om att solen ger en energi!
I morgon är det jobb på förmiddagen som gäller, sen ledig hela helgen. Ska bli så skönt nu efter två jobbar helger på raken!

So long, so far!
2008-03-05
 16:38:08

Ny favoritleksak.

I dag var det jobb som gällde på förmiddagen, o sen en promend hemåt, riktigt skönt i den härliga vårsolen! Sen en lunch med mamma på Hembagarns, en grymt god skaldjurspaj, mums! Sen var det tänkt att vi skulle o kika badkar, men vi hittade inte stället, så det blev lite golv o tapet titt istället o sen även en sväng in på Möbelhuset. Kom ut med en löpare till rabatterat pris, lyckas alltid få rabatt där uppe, känns fint :).
Resten av dagen har ägnats åt Guitar Hero 3, det är ju underbart roligt. En ny favorit! O det börjar gå riktigt bra. Lovely!
Ledig dag i morgon, än så länge i varje fall. Vi får se om det dyker upp något akut. Annars hoppas jag på strålande sol så det kan bli lite utomhus aktiviteter. Annars sitter jag med Guitar Hero hela dagen, illa! :)

Nehe, fundera ut lite mat, kanske?

So long so far!

2008-03-03
 12:07:49

Roande.

Dåligt med uppdatering under helgen. Kan bero på allt jobb o att Fredrik faktiskt har varit ledig och hemma. Det hör inte till vanligheterna. Men trevligt är det!
Sitter här o låter mig roas av Björn Gustafsson, den karln är ju fenomenal. Grymt, grymt :)

"Låt oss vandra natten vidare
 dansa nakna tillsammans i en vattenspridare"



Det som står på programmet i övrigt i dag är lite tvättning (det är ju måndag). Ska även upp till Karolina o Micke o planera nästa måndags bravader. Blir trevligt det!

So long, so far!